Juicebox logotip

Med ostalo vsakodnevno ponudbo najdete raznovrstne okusne, zelenjavne mineštre, sadne in zelenjavne solate, domač kruh, dnevna kosila in presne pite.

Juhice so pri nas mineštre in močne enolončnice od katerih si konkretno sit še dolgo časa. Vsako jutro jih z veseljem pripravimo samo za vas. V naših juh'cah ni konzervansov, barvil ali karkoli umetnega. Za vsako juh'co posebej vsak dan pripravimo svežo jušno osnovo in nato dodamo glavne sestavine. Tako v naših juh'cah ne boste našli vrečk, kock, abecede ali drugih geometrijskih likov. Le in samo naravo. Ničesar ne prepuščamo naključju zato pečemo tudi svoj kruh, v katerem je res samo moka, sol, kvas in voda.

No, brez orehov, začimb, semen seveda ne gre, saj tudi Juicebox kruhek ni le kruhek, ampak je domača, v energijo ljubezni zavita štruca.In ko na vse to poješ še kos presne sladice tvoj dan ni več isti. Brez umetnega sladkorja in barvil, zgneteno iz oreščkov in suhega sadja. Včasih prija jabolčna, včasih pa slastna čokoladna z rožičem. Odvisno od dneva in razpoloženja. Za karkoli že se boste odločili, verjamemo da boste prejeli tudi ljubezen, ki jo vložimo v vse kar delamo.

Kava, zelenjavne mineštre, sadne in zelenjavne solate, domač kruh, dnevna kosila, presne pite

Twitter ikona

Juicebox Kranj

Koroška cesta 4
4000 Kranj

Delovni čas
Od pon. do pet.: 8:00 - 20:00
sobota: 9:00 - 13:00
nedelje in prazniki zaprto

041 581 929
kranj@juicebox.si
Lokacija

Obiščite nas na Facebooku

Franšiza     Avtorji